top of page

ALL in one

Kaikki mitä juhlaasi tarvitset yhdestä paikasta

All in one paketissa menemmekin jo pintaa syvemmälle luodaksemme asiakkaillemme täydellisen kokemuksen kanssamme. Tarkoituksena on tuoda koko juhla yhdeksi paketiksi, helpottaaksemme asiakastamme juhlien järjestämisessä. Pakettiin kuuluu aina limusiinipalvelun ’’luxury pakettimme’’ sisältö toivomallanne käyttöajalla.

Tämän lisäksi tarkoituksenamme on kasata toiveidenne mukainen kokonaisuus oli kyseessä millainen toive tahansa. Me Starlimou:lla otamme sen vastaan ja pyrimme täyttämään toiveenne parhaamme mukaan, yhteistyökumppaneidemme kanssa!

Esimerkkejä:

#1 Jos haluat täydellisen festari / keikka elämyksen voit tiedustella kauttamme kokonaisuutta joka pitää sisällään kuljetukset, hotellimajoituksen, ravintolan pöytävaraukset ja VIP liput festareille ja keikoille.


#2 Jos haluat täydellisen bileillan järjestämme porukallesi kuljetukset, sauna- / juhlatilat sekä jonon ohitukset ja pöytävarauksen yökerhoon.

Elämysmatkaan voimme järjestää ammatti valokuvaajan sekä auton koristelut. Lähetä meille tarjouspyyntö, räätälöimme hinnat toiveiden mukaisesti.

Mikäli olet tutustunut paketteihimme ja haluat valita tämän paketin, lisää tarjouspyyntö lomakkeeseen paketin nimi. Lisää myös kaikki toiveesi, yhteystiedot sekä mieluisin yhteydenottotapa. Varaus sivulta löydät loput ohjeet tarjouspyyntöä varten.

Muistathan tutustua Starlimoun käyttöehtoihin tehdessäsi tarjouspyyntöä.

Varattuasi palvelun olet hyväksynyt käyttöehdot ja sitoutunut noudattamaan niitä.

Tätä pakettia varatessasi muistathan huomioida yhteistyökumppaneiden mahdolliset käyttöehdot.
Varattuasi paketin olet hyväksynyt myös heidän ehtonsa ja sitoutunut noudattamaan niitä.

PS4

Singstar NHL18 Crash bandicoot

SOUND

Spotify premium

Kuplivaa

virvokepaketti

bottom of page