top of page

LUXURY

Kaikki irti limusiinipalvelusta

Luxury paketin avulla saat limusiinipalvelusta kaiken irti. Takaamme elämysmatkasi sujuvan mukavasti ja täyttävän toiveenne sovitusti. Noudamme teidät sovitusta osoitteesta ja kuljetamme mukavasti toivomaanne osoitteeseen. Kuljettajamme on aina pukeutunut huolitellusti tilaisuuttanne varten ja käytössänne on auton kaikki mukavuudet.

Auton sisältä löytyy:

  • Huippuluokan äänentoistojärjestelmä ja musiikin kuuntelu hoituu vaivattomasti Spotifyn avulla.

  • PlayStation 4 pelikonsoli 2kpl Ps4-ohjainta ja mikrofoneja + pelit. (Singstar, NHL18 ja Crash Bandicoot) Myös DVD:n katselu on mahdollista.

  • Auton oma virvokepaketti.

Oli kyseessä sitten häät, polttarit, syntymäpäivät, varpajaiset, wanhojen tanssit, koulujenloppu, Yo-juhlat, pikkujoulut, tj0 tai mikä tahansa juhla, takaamme näyttävän siirtymisen sekä ajelutuksen VIP kohtelulla!

Ford Excursion ensimmäinen tunti alkaen 250€

Seuraavat tunnit alkaen 100€ 


Varaamanne aika käytetään toiveidenne mukaisesti ja lopuksi toimitus haluamaanne osoitteeseen. Automme pysähtyy aina mahdollisimman lähelle ovea, saavuttaaksemme täydellisen näyttävyyden.

Mikäli haluat valita tämän paketin, lisää tarjouspyyntö lomakkeeseen paketin nimi. Varaus sivulta löydät loput ohjeet tarjouspyyntöä varten.

Muistathan tutustua Starlimoun käyttöehtoihin tehdessäsi tarjouspyyntöä.

Varattuasi palvelun olet hyväksynyt käyttöehdot ja sitoutunut noudattamaan niitä.

PS4

Singstar NHL18 CrasH bandicoot

SOUND

Spotify premium

Kuplivaa

virvokepaketti

bottom of page